Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά: Η περιοδεία συνεχίζεται στα χωριά Ελευθεροχώρι, Πηγαδίτσα, Δεσπότη, Αιμιλιανό, Ανθρακιά, Άγιοι Θεόδωροι και Φελλί

Στα χωριά Ελευθεροχώρι, Πηγαδίτσα, Δεσπότη, Αιμιλιανό, Ανθρακιά, Άγιοι Θεόδωροι και Φελλί βρέθηκαν ο Γιώργος Δασταμάνης επικεφαλής του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά» συνοδευόμενος από τους υποψηφίους συμβούλους του. Η αποδοχή του κόσμου ήταν εμφανής, δείχνοντας έτσι την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του κ. Δασταμάνη να συνεχίσει το έργο του και την επόμενη τετραετία.

Ο κ. Δασταμάνης αναφέρθηκε στην μέχρι τώρα πορεία του ως Δήμαρχος, επισημαίνοντας τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει κυρίως λόγω της οικονομικής κατάστασης στην οποία είχε περιέλθει ο Δήμος. Χαρακτηριστικά ανέφερε ότι «έπρεπε να γίνουν πολλές θυσίες και σωστή διαχείριση, ώστε να ξεπεραστεί ο οικονομικός σκόπελος τόσο στο Δήμο όσο και στις επιχειρήσεις του». Ο εκ νέου υποψήφιος για το αξίωμα του Δημάρχου κ. Δασταμάνης με ειλικρινή λόγο, επεσήμανε στους κατοίκους των χωριών ότι την επόμενη τετραετία σειρά έχουν έργα τα οποία θα βελτιώσουν την καθημερινότητά στα χωριά και ζήτησε στις 26 Μαΐου την ανανέωση της εντολής.